top of page
45578328_1986230985002894_74576203963139
NASIMs værdigrundlag

I NASIM ønsker vi at udbrede et nuanceret kendskab til Mellemøsten i geografisk allerbredeste forstand. Dette gør vi ved kritisk at engagere os i aktuelle samfundsdebatter samt at organisere og deltage i mange forskellige arrangementer, foredrag og sociale aktiviteter. NASIM er en forening drevet af frivillige med det til fælles, at vi alle deler en interesse for Mellemøsten.​

 

Vores navn, NASIM, betyder 'brise' både på arabisk, persisk og tyrkisk. Det er også et akronym for det, vi er - nemlig et 'Netværk af Akademikere, Studerende og Interesserede i Mellemøsten'.

Det moderne Mellemøsten, mener vi, er en mangefacetteret mosaik af forskelligartede kulturer, religioner, kunstneriske-, historiske-, politiske- og økonomiske forhold. 

 

Det er ud fra denne præmis, at vi definerer netværkets bredtfavnende interesseområder. Vi interesserer os både for, hvad der foregår i og omkring Mellemøsten, men også for, hvordan mellemøstlige kulturer, politik, økonomier m.v. spiller sammen med deres geografiske naboer og med det internationale samfund i dag såvel som historisk. 

Her kan du læse vedtægterne for foreningen NASIM.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIn
bottom of page