top of page
45578328_1986230985002894_74576203963139
Frivillig i NASIM

Som frivillig i NASIM kan du være med til at forme vores arrangementer og udvide dit netværk med studerende, fagfolk, og andre med interesse for den mellemøstlige region. Har du fx en god idé til et event, du altid har drømt om at lave? Eller vil du gerne hjælpe andre i NASIM med at få stablet et arrangement på benene? Det kan være, du vil være med til at facilitere et foredrag, at du kan lide at tage billeder til arrangementer, at du er sprogkyndig og vil gerne prøve kræfter med tolkning til et event, eller noget helt fjerde. 

Hvad end, du har lyst til at bidrage med, er der rig lejlighed til at udfolde sig i NASIM. Vi støtter op om og hjælper hinanden. Det vigtigste for os er nemlig, at det skal være sjovt, hyggeligt og lærerigt at være frivillig i NASIM.

 

Du kan møde tre af vores frivillige nederst her på siden.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIn
Sådan bliver du frivillig

Hvis du er interesseret i at høre mere om at være frivillig i NASIM, skal du blot møde op til et af vores månedlige frivilligmøder. De annonceres på NASIMs Facebook. Følg linket her og se, hvornår det næste møde ligger. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at møde op. Frivilligmøderne foregår altid på Københavns Universitet Amager i Njalsgade, og alle er velkomne, uanset alder, køn og baggrund. Her vil vi give dig en introduktion og fortælle mere om arrangementer og andet, vi har i støbeskeen.

 

Du kan også på forhånd oprette dig som frivillig/medlem ved at følge linket her. Det koster kun 100 kr. for studerende og pensionister og 150 kr. for alle andre årligt. For at være frivillig skal man være betalende medlem. Vi glæder os til at hilse på dig!

Ula.jpg

Ula, frivillig

Man bliver en del af et stort fællesskab, og man kommer til at møde mange spændende mennesker.

10014669_10152793998783782_1971275979_n.

NASIM har givet mig et godt indblik i organisatorisk arbejde, og jeg har samtidig haft fornøjelsen af at arbejde sammen med nogle dygtige mennesker i et fagligt fællesskab.

Camilla.jpg

Camilla, frivillig

Det har været en fantastisk social og faglig oplevelse at være med i NASIM.

Mikkel, frivillig og tidl. bestyrelsesmedlem

bottom of page